Català, Environment

Residu Zero. Com reactivar l’economia sense carregar-se el planeta

Vet aquí el meu nou llibre!

POrtada 1Què és la filosofia Residu zero? En un món al límit en l’explotació dels recursos naturals i humans, és imprescindible repensar l’actual model lineal de l’usar i llençar. És hora de construir un sistema de gestió dels recursos (i no residus) que sigui circular, sense tòxics, que acabi amb la nostra dependència de recursos provinents de zones de conflicte i que sigui capaç de generar ocupació local i de qualitat.

Una economia que continuï malbaratant recursos, sigui en forma de residus o d’atur, serà insostenible per definició. Els residus són el símptoma, la prova d’un sistema mal dissenyat; la filosofia Residu zero és una proposta per posar-hi fi.

 

Residu Zero. Com reactivar l’economia sense carregar-se el planeta presenta una alternativa al sistema actual de gestió de recursos que és factible, positiva i que ens permet mirar endavant fent ús dels darrers avenços en el món de la investigació en el camp tecnològic i social.

El podeu trobar a llibreries com ara l’Abacus, Alibri, Laie o la Central així com al web de l’editorial Pol·len.

Trackbacks / Pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *