Català, Curiositats/Funny things, Europa catala, Europe, Political campaining

Algú interesat a votar a les eleccions alemanes? BJWDJQRCWN4H

A hores d’ara no crec que ningú tingui cap dubte que a Espanya hi mana més la cancillera Merkel que el nostre ilustre president del govern. Per tant seria d’allò més democràtic que donat que vivim en democràcia i que en democràcia els ciutadans elegeixen els seus líders i gestors de la cosa pública se’ns donés la possibilitat de participar en les eleccions alemanes… o no?

Aquesta radical proposta que ve a ser el colmo de la democràcia en un món on tot s’ha globalitzat menys la política és precisament el que proposen uns activistes alemanys amb la campanya Give Your Vote. Durant les darreres eleccions britàniques ja es va fer un intent de fer quelcom per l’estil i si més no està clar que l’acció serveix per a sacsejar consciències. Mireu el video següent per a veure com la gent comença pensant que és una bestiesa i acaba canviant d’opinió.

Estaria bé organitzar algo per aquí de cara a votar a Alemanya, no?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *